KOGA COWORKING

Benvingut/da al Kogabinet, el nou espai de coworking de Deltebre. Un local totalment preparat per a treballar, on diferents empreses compartiran la seva àrea de treball per a desenvolupar la seva activitat.

Aquesta nova metodologia de treball permet compartir i crear noves sinergies entres qualsevol tipus d'empreses i/o particulars.

Ademés de ser una zona de treball, l'espai KOGA es pot utiilitzar per a la realització de cursos, conferencies, reunions, etc.

Reserva el teu espai al koga

Espai de Treball

OBERT

TARIFA HORES: 5,35€/HORA
TARIFA PER DIA: 26,75€
TARIFA PER SETMANA: 53,50€
TARIFA MENSUAL: 133,75€/MES
OPCIÓ DE BO: 10H PER 42,80€
*El BO es pot gastar durant 1 mes, amb reserva prèvia al lloc de treball almenys 24h abans.

Espai de Treball

TANCAT (DESPATX)

TARIFA HORES: 16,05€/HORA
TARIFA PER DIA: 37,45€
TARIFA PER SETMANA: 100,00€
TARIFA MENSUAL: 240,75€/MES

Vols reservar el mateix dia? Envia'ns un mail a info@gabinetadministratiu.com o truca'ns al 687 84 40 51

Característiques del koga

COWORKING A DELTEBRE

Gaudeix d’un espai totalment innovador i còmode per a treballar. El coworking està compost per una sala d’espera, una zona de treball oberta amb una capacitat de 10 a 12 places, una sala de Meetings per a reunions d’equip o similars i dos despatxos privats. A més a més, també té una petita cuina totalment equipada i un lavabo. És important saber que en aquest espai de treball no correran els costos de llum, aigua i internet per al client, d’aquesta manera un dels beneficis importants de treballar al KOGA és el preu tan econòmic que té a diferència del llogater d’un local comercial.

Hola! Et podem ajudar?